Tryckeri är ett företags bästa vän

Tänk så mycket man kan göra med hjälp av ett tryckeri. De gör skyltar till mässan. Reklamblad som delas ut i postlådan till alla kunder i ett visst område. Kanske man skapar en egen tidning.

Ett nätverk av kvinnliga företagare hade en tid gått samman för att har råd med ett fint reklamblad som kunde delas ut i samhällets brevlådor. Något som visat sig vara en ekonomiskt bra idé då kunderna strömmade till. Genom åren hade de skapat en fin kontakt med ett tryckeri online.

Kvinnorna hade i flera års tid ställt ut på en hälsomässa och genom tryckeriet beställt banderoller och snygga roll ups. Dessutom hade de skapat broschyrer som delas ut till blivande kunder.

Tryckeriet gillade idén

Broschyrerna hade blivit riktigt bra och tjejerna brukade skoja om att de borde göra en tidning också. En dag när de åt lunch på café sa plötsligt Erika: Ska vi inte bara ta och göra den där tidningen, tjejer? De stirrade på henne för att ta reda på om hon skojade. Det gjorde hon inte visade det sig.

Erika var nu så uppe i varv att hon inte kunde sitta stilla. Har ni missat att vårt tryckeri även trycker tidningar? Alla gav Erika i uppdrag att ta kontakt med deras tryckeri för att höra sig för. De gillade idén och lovade henne att återkomma med prisuppgifter så snart de kunde. Så kom det sig att nätverket blev ett tidningsföretag där alla bar på en gemensam dröm om att bli lästa av hundratals prenumeranter.